19/2-13 | 23:49

Om kärleken var smart så skulle den inte behöva göra så jävla ont.


19/2-13 | 23:44

Om jag visste någonting alls så skulle det kännas bättre. Till och med att veta om sånt som man egentligen inte vill veta är bättre än att inte veta! Känner ingen som trillar dit så hårt och fort som jag.


17/2-13 | 17:30

Pirrigt sprudlande nykär. Hår som fortfarande luktar av hans parfym och tankarna på helt annat håll. Det är så typiskt mig för helt plötsligt så är han hela min värld utan att egentligen vara någon speciell.


12/2-13 | 22:18

När har man "rätt" att såra någon annan för att själv få vara lycklig? Och när får någon annan rätt att bestämma att man inte får vara lycklig? Svaret på båda frågorna borde vara Aldrig. Men hur mycket skit, motgångar och skurar ska man behöva ta innan de som egentligen är fel blir rätt bara för att det ska finnas någon slags rättvisa överhuvudtaget. Jag tror på att de finns någon slags rättvisa, att efter regn kommer solsken och allt sånt klyschigt. Jag tror också på att saker händer av en anledning och om det är meningen så kan man inte stoppa de hur mycket man än försöker. Jag tycker att jag har fått min del av otur för ett tag. Jag säger inte att jag har haft det svårare än många andra, för de har jag inte. Men jag har haft de svårt. Så nu väntar jag på mitt solsken. Och jag tror att det kan vara Du.


Jag tänker för mycket.

Varför går man igenom allt tusen gånger om och om igen i huvudet när man inte borde? Varför kan inte bara allt onödigt tänkande ha en stäng-av knapp? Jag är specialist på att överanalsera och speciellt sånt som helst inte ska analyseras alls. Tyvärr.


Snabb update

Okej, så jag kysste en av mina nära tjejkompisars ex på krogen, han dumpade henne för lite mer än 2 månader sen och hon säger att hon inte vill ha honom tillbaka även fast de märks tydligt att hon vill. Hon haffar kille efter kille för att komma över honom. Till historien hör också att första gången ja träffade honom, när dom fortfarande va tillsammans, föll ja direkt. Han är så mycket min typ som det går att bli och dessutom alldeles för snygg för mig. Sedan dem gjorde slut har jag sprungit in i honom på krogen ett par gånger, vi flörtar och vi har så himla kul varje gång. Och så nu i helgen så kysste han mig. De kändes som om vi hade väntat på de båda två och när vi väl hade börjat så kunde vi inte få nog av varandra! Vi typ stannade upp lite då och då för att vi båda log för mycket för att kunna kyssas och ingen utav oss släppte den andra sen på hela kvällen. Jag svävade på moln. Sen kom dagen efter. Helt plötsligt så måste jag välja, om ja vill fortsätta ha kvar min kompis får jag inte träffa honom mer. Och just därför är han allt jag kan tänka på just nu.


Hur kommer de sig...

... att allt jag kan tänka på är dina läppar.
... att allt jag vill är att spola tillbaka tidenen dag och stå upptryckt mot väggen med dina händer runt min midja och se hur du ler.
... att mitt hjärta börjar slå dubbelt så fort av bara tanken på att du skulle sitta här i soffan bredvid mig.
... att allting börjar snurra en aning när jag tänker på dig.
... att jag kan tycka om dig så mycket så att det gör ont utan att riktigt veta vad jag känner.
Och hur fan kommer det sig att du är den enda jag inte kan få.